Select Page
Accommodaties

Appartementen

Appartementen & Studio

Mirador Apartments is een split-level gebouw, elk appartement heeft een eigen ingang. Kauri en Mako hebben een eigen omheinde tuin. Alle appartementen hebben twee slaapkamers, badkamer en keuken. Elk appartement is 100m2 en biedt plaats aan maximaal 5 personen.

Slaapkamers

Badkamer

Maximaal gasten

Kauri

Kauri is ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Het heeft een omheinde tuin en een houten hek voorkomt dat kinderen zonder toezicht naar het zwembad gaan.

Prijs per nacht

€85

 

Mako

Mako is het tuinappartement. Blikvanger is de enorme mangoboom, die niet alleen een vers en gezond ontbijt serveert, maar ook een perfecte schaduwplek is om onder te relaxen.

Prijs per nacht

€85

Terra

Terra is slechts één trap verwijderd van het zwembad. De porch is omgeven door palmen die een ideale speelplek vormen voor de suikerdiefjes.

Prijs per nacht

€85

Studio Matua

Matua is een studio van 40 m², ideaal voor individuele reizigers of koppels. Aparte badkamer en een fornuis met oven om ‘s ochtends die heerlijke eieren te maken.

Prijs per nacht

€50

Voorzieningen

Alle kamers zijn inclusief…

Gratis wifi
Omheinde parkeerplaats
Kingsize of 2 aparte bedden
Twee keer per week schone (strand)handdoeken
Wekelijkse schoonmaak en verschoning van linnen
Gedeeld zwembad
Inchecken uitchecken

Flexibel in- en uitchecken, afhankelijk van uw aankomst/vertrek.

Annuleringsvoorwaarden

Bij reservering ontvangt u een factuur met een aanbetaling van 25%, 4 weken voor aankomst is het restbedrag verschuldigd.

Heb je een vraag?

Praat met de gastvrouw