Over Ons

Een beetje over ons

Wij zijn René en Yvonne Gerritsen, eigenaren van Mirador Apartments op Curaçao. Door vakanties zijn we verliefd geworden op het eiland mede door de ontspannen sfeer, het heerlijke klimaat en de watersport. Wij hopen dit over te kunnen brengen op onze gasten zodat ze ook het gevoel krijgen van "Chillen op de Antillen”.

workimg

Over Mirador

Mirador is een kleinschalig appartementen- complex De appartementen zijn gelegen op een mooi privé terrein dichtbij Willemstad en een aantal stranden en duiklocaties. Er bevinden zich al stranden binnen 5 – 8 minuten met de auto.

Ook een supermarkt, benzinepomp en diverse restaurants kun je met een auto binnen een paar minuten bereiken.

Over Curacao

Curaçao ligt in het zuiden van de Caribische Zee en is het grootste eiland van de Benedenwindse Eilanden. Het ligt slechts 50 kilometer verwijderd van Venezuela, negen uur vliegen vanaf Schiphol en twee en een half uur vanaf Miami, Verenigde Staten. De oppervlakte van Curaçao is ongeveer 444 vierkante kilometer. De lengte van het eiland is ongeveer 61 km en de breedte is 5 tot 14 km. Ontdek de verborgen schat van de Cariben. Curaçao biedt u uitstekende duiklocaties, parelwitte stranden, de uitnodigende cultuur en andere outdoor activiteiten. Boek nu nog uw vakantie naar Curaçao.

Evenementen

  • Nieuwjaarsduik Zanzibar Jan Thiel - 1 Januarie
  • Fuikdag - 1e zondag in Januarie
  • Heineken Regatta - 3e weekend van Juni
  • Dag van de Vlag - 2 Juli
  • Dag van Curaçao - 10 Oktober
  • Amstel Curaçao Race - Begin November